Tekstit

Tehotytöt syntyneet

Kuva
30.3.19 alkoi synnytys todella hitaasti. Ensimmäinen pentu syntyi illalla noin puoli seitsemän.  Sitten alkoi odotus.  Vasta yhdeltä yöllä syntyi seuraava. Kolmas viideltä ja neljäs syntyikin leikkauksessa. Kaikki kumminkin pirteitä ja hyvinvointia. Kolme tytöistä painoi 550g ja yksi 470g. Yhdellä  vielä nimi mietinnässä ja kaksi tytöistä etsii omaa kotia missä kiinnostusta näyttelyihin.

55vrk

Lumikylvyt tekee hyvää

7vk

Kuva
Huomenna Doran tiineyttä 7vk takana.  Tällä hetkellä näyttää enemmän emakolta kun koiralta. Synnytys "laatikko" kasattiin jo alkuviikosta. Ruoka ja uni maittaa.  Viikko 14 on onneksi vapaata ,että saa rauhassa keskittyä Doraan ja pentuihin.  Jännittää montako pentua sieltä tulee. Ultrassa tosiaan näkyi 6 ,mutta luulen 10 olevan lähempänä totuutta. Odottavan aika on pitkä.

Ultra

Dora tänään ultrattu kantavaksi. Ainakin kuusi pentua näkyi.

Röyhkeys

Dorasta on tullut todella röyhkeä neiti. Pitää huolen, että pöydälle ei ruokia jää. Ennen ei ole pöydiltä varastanut. Neiti on myös rauhoittunut tosi paljon. Tiineyden merkkejä on siis havaittavissa. Viikon päästä varmistetaan vielä ultralla tiineys. Odottelu siis jatkuu 😃

Pentuja!

Kuva
Dora astutettu 28.1 ja pentuja odotetaan viikolle 14. Tarkemmat tiedot löydät Pentueet-osiosta!

Kuulumisia hieman!

Kuva
Viime vuonna virallisissa lonkka- ja kyynärkuvissa kävi 6 kasvattiamme seuraavin tuloksin

Snowhite Cowboys Evanescence B/B 0/0
Snowhite Cowboys Ecuador C/B 0/0
Snowhite Cowboys Eddie D/D 0/0
Snowhite Cowboys Enrico B/B 0/0
Snowhite Cowboys Fabian C/C 0/0
Snowhite Coboys Fernando B/B 0/0

Ecuador aka Dora tullaan astuttamaan seuraavista juoksuista, joten pentuja odotetaan keväälle 2019! Ohessa yhdistelmä koiranetissä: 

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI42258/16&ReknoI=FI45182/18